Evenementen Studio Gala

Telefoonnummer: 0522 253432
E-mail: info@studiogala.nl

Toelichting

Reserveringsformulieren worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Binnen twee werkdagen wordt de bevestiging met factuur aan u verzonden.
De reservering is definitief nadat deze is bevestigd door Studio Gala (per post of e-mail) Mocht u geen bericht ontvangen, neemt u dan voor de zekerheid telefonisch contact op om teleurstellingen te voorkomen.

Onze unieke service.
U kunt na reservering nog wijzigingen in de groepsgrootte aanbrengen tot 8 dagen voor de showdatum, met een maximum naar beneden van 10% of naar boven van 20% in de groepsgrootte.

Dieetwensen.
Een voedselallergie is vervelend genoeg. Het is nog vervelender wanneer uw allergie- of dieetwens u belemmert om uit eten te gaan. Wij doen onze uiterste best om uw specifieke wensen te vertalen naar een heerlijk gerecht. Wel vragen wij u deze wensen na reservering bij ons telefonisch door te geven.

Administratiekosten
Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden berekenen wij de administratiekosten niet per persoon maar per factuur. U betaalt dus onafhankelijk van het aantal personen € 6,50 per boeking.

Het all-in arrangement is incl.
Welkomstcocktail, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, koffie / thee met friandises en uiteraard alle consumpties uit het Hollands assortiment o.a. bier, wijn, fris, en binnenlands gedistilleerd, gedurende de gehele avond.
Het geheel gelardeerd met een avondvullend showprogramma en bediening aan tafel.
Al onze prijzen zijn incl. btw.
Voor vragen, advies of informatie zijn wij bereikbaar op tel.nr: 0522-253432.

Reserveren voor Dinnershow van: