Toelichting

Onze unieke service
U kunt na reservering nog wijzigingen in de groepsgrootte aanbrengen tot 8 dagen voor de showdatum, met een maximum naar beneden van 10% of naar boven van 20% in de groepsgrootte.

Dieetwensen
Een voedselallergie is vervelend genoeg. Het is nog vervelender wanneer uw allergie- of dieetwens u belemmert om uit eten te gaan. Wij doen onze uiterste best om uw specifieke wensen te vertalen naar een heerlijk gerecht. Wel vragen wij u deze wensen na reservering bij ons telefonisch door te geven.


Administratiekosten
Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden berekenen wij de administratiekosten niet per persoon maar per factuur. U betaalt dus onafhankelijk van het aantal personen € 6,50 per boeking.

Het all-in arrangement is incl.
Welkomstcocktail, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, koffie / thee met friandises en uiteraard alle consumpties uit het Hollands assortiment o.a. bier, wijn, fris, en binnenlands gedistilleerd, gedurende de gehele avond. Het geheel gelardeerd met een avondvullend showprogramma en bediening aan tafel. Al onze prijzen zijn incl. btw. Voor vragen, advies of informatie zijn wij bereikbaar op tel.nr: 0522-253432.

Dinnershow op maat

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een exclusieve voorstelling van `Fantastique` voor u op maat te maken. In dit geval wordt het complete programma volledig op u afgestemd en is exclusief voor uw personeel of relaties.

Elementen van uw bedrijf, product of merk, thema of jubileum kunnen in de show worden verwerkt, waarmee de ideale combinatie van entertainment en zakendoen in een unieke communicatieboodschap worden verpakt.

Een exclusieve voorstelling van `Fantastique` is mogelijk vanaf 80 personen dit aan prachtig ingedekte ronde of ovale tafels, en is exclusief te boeken op iedere gewenste dag. Door de combinatie van de perfecte show, het Gala diner en de service van onze medewerkers voelen u en uw gasten zich op deze avond zelf een ster.

Bij Studio Gala zorgen wij ervoor dat het u aan niets zal ontbreken.
Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze unieke ambiance.

Met vriendelijke groet,
Uw gastvrouw Jeanine Potman


Door het versturen van dit formulier neemt u een optie op de door u gekozen datum.
(Bij het versturen van onderstaande formulier heeft u geen verplichtingen)
U ontvangt van ons een offerte per e-mail.