Gastenboek

Welkom op ons gastenboek!

 
gezellige avond - Nicole Verberne - Zwolle
Afgelopen zaterdag hebben wij met de personeelsvereniging van KRC Van Elderen Accountants een voorstelling van Studio Gala bijgewoond. In twee woorden: super geregeld. Vooraf wisten we niet goed wat we moesten verwachten, maar de show was leuk, het eten lekker en drinken was er in overvloed. Vaak merk je dat bij all-in prijzen wordt beknibbeld op de bediening, maar daar was hier zeker geen sprake van. Als je met trek of dorst naar huis gaat vanaf deze shows dan ligt het echt aan jezelf! Ik heb nog nooit zo'n makkelijk uitje georganiseerd. Het enige wat je hoeft te doen is doorgeven met hoeveel personen je komt en Jeanine Potman regelt de rest. Wat ik persoonlijk heel erg leuk vond was dat je aan de mensen op het podium echt kon zien dat zij lol hadden in hun werk. De lach op het gezicht was niet gemaakt, maar je zag een gemeende interactie tussen de artiesten. Wij hebben echt een hele leuke avond gehad!
 
Keurig verzorgde avond - Tico Oosterveen - Den Haag
Wij, mijn vrouw en ik, hebben een keurig verzorgde avond gehad én genoten van heerlijke gerechten én een prachtige voorstelling in een intieme, gastvrije ambiance. De gastheren- en vrouwen zijn zeer bekwaam en werkelijk uiterst professionele artiesten op het toneel. Wij hadden gekozen voor een arrangement met een overnachting, naderhand in een zeer keurig nabijgelegen hotel. Een absolute aanrader.
 
gezellige avond - Evertine Lammers - Arnhem
We hebben een gezellige avond gehad. Ons prima vermaakt met een avondje zang, dans en illusies.
Evertine

 
Top - Remco - Leeuwarden
Een erg leuke avond gehad. Show, eten en bediening was top.
Remco

 
Gezellige avond - René de Boer - Emmeloord
Beste Jeanine,
Bij deze wil ik jullie mede namens Henk en Willem nogmaals hartelijk danken voor de mooie avond die dankzij jullie inzet tot een groot succes is geworden. Het was Top. Entertainment, zang, dans, eten, bediening etc. allemaal een dikke pluim verdient. Nogmaals dank hiervoor!
Met vriendelijke groet,
René de Boer

 
Sfeervolle ambiance - Familie de Blieck - Zutphen
Hallo Jeanine,
Graag wil ik langs deze weg jullie een compliment maken voor de gala-avond van afgelopen zaterdag.De sfeervolle ambiance, de gereserveerde tafel midden voor het podium, de hoge kwaliteit van de artiesten en het voortreffelijke buffet hebben mede toe bijgedragen dat de viering van ons 55jarig huwelijk met kinderen en kleinkinderen een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten. Een echter aanrader, welke ik graag aan anderen zal doorgeven! Met vriendelijke groeten, Familie de Blieck - Zutphen
Met vriendelijke groeten,
Familie de Blieck

 
Hoog niveau - Nobru Technisch Personeel B.V. - Uden
Hallo Jeanine en collega’s,
Hierbij willen wij jou en je team heel hartelijk bedanken voor de supergezellige avond die wij met ons personeel (9 personen) afgelopen vrijdag bij de dinnershow ‘Fantastique’ hebben gehad. Alles was strak geregeld en de avond vloog om. Het eten en het entertainment waren van een hoog niveau. Ons verblijf in Hotel Zwartewater was een goede keuze, een mooi hotel, prima service in een schitterende (idyllische) omgeving. We hebben een wandeling door het authentieke dorpje gemaakt, we keken onze ogen uit! De chauffeur van de bus was erg vrolijk en zorgde voor de juiste sfeer (met muziek) tijdens de heen- én terugreis van Meppel naar Zwartsluis. Die kun je er goed bij hebben! Kortom ons ‘weekendje uit’ met het personeel (en partners) van Nobru was zeer geslaagd, we hebben ervan genoten. Tot slot, veel succes nog met jullie onderneming en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet en fijne feestdagen gewenst, Peter en Sjan Noy (Nobru Technisch Personeel B.V.)
Met vriendelijke groet.
Peter en Sjan Noy (Nobru Technisch Personeel B.V.)

 
Dikke vette 10 - Willem & Hiska Ensink - Nuis
Beste Janine, (Super Gastvrouw)
Namens mijn vrouw, mijn familie en namens mijzelf wil ik jullie bedanken voor een geweldige avond. 25 jaar huwelijk wil je graag vieren en mooie herinneringen opbouwen. Dit is zeker gelukt. Op alle onderstaande onderdelen krijgen jullie en dikke vette 10: Entourage, Gastvrijheid, Gastvriendelijkheid, Kwaliteit drinken en eten, Bediening ( Super in het debarrasseren van de tafel, zelfs de peper en zout vaatjes werden verwijderd zoals het hoort voor het nagerecht,alles precies volgend de etiquette. Show (interactie met het publiek precies goed) En zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Met hoofdletters BEDANKT.
Willem en Hiska + Familie.

 
Fantasties genoten - Wieger Bultstra - Hoogersmilde
Geweldige avond gehad met personeel van Vredeveld transport. Mooie show, heerlijk gegeten en ruim voldoende gedronken. Jullie hebben er alles aan gedaan om het ons een mooie avond te bezorgen en dat is goed gelukt.
 
Fantasties genoten - Sietske Swaak - Meppel
Alweer bijna 2 weken geleden dat we bij jullie waren. We hebben een fantastische avond gehad. Wat een prachtige show! Klasse!
 
Grandioze avond - Vriendenweekend
Namens de gehele vriendenclub bedankt voor een super verzorgde avond met geweldig entertainment, Jeanine op en top gastvrouw, ga zo door....voor herhaling vatbaar.
Groeten uit brabant.

 
Fantasties genoten - G.W. van der Vegte - Zwolle
Fantasties genoten van alles zowel het buffet als het optreden alle lof voor iedereen en jullie hebben een goed concept, wij zouden het op prijs stellen te worden ingeseind wanneer de nieuwe show weer in aantocht is.
Hartelijke groet,
Ger en Ria Joyce en Frank

 
Grandioos !!! / Christina en Harry - Nieuwe Pekela

Beste Jeanine en crew,
Wij hebben ons in zeer positieve zin laten verrassen, het was een superavond tot in de puntjes verzorgd, een erg leuke ontvangst, heerlijk diner en super artiesten. Grandioos !!!
Komen volgend seizoen zeker weer.
Groeten uit Nieuwe Pekela
Christina en Harry

 
Geslaagde showavond / Betty Vrielink - Hengelo

Hallo Jeanine Potman,
Nog even wil ik reageren op onze geslaagde schowavond Fantastique. Hartelijk dank voor alles regelen dank zei jullie een perfecteavond.
Vriendelijke groeten Betty Vrielink.

 
Perfect georganiseerde avond / NVBU - Ruinen

Beste Jeanine,
Graag wil ik jullie nog hartelijk bedanken voor de perfect georganiseerde avond ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan. De organisatie, de bediening, de show en de catering was keurig verzorgd. Na afloop heb ik ook alleen maar positieve en leuke reacties gekregen op deze avond. Mede dankzij jullie en allen die hebben meegewerkt. Daar ben ik heel blij mee. Het was tenslotte een feestje en een feest moet goed verlopen. En dat is gebeurd. Ik vind het een keurige prestatie dat jullie er in geslaagd zijn voor zoveel mensen (en zoveel wensen) iets moois neer te zetten. Ik heb er geen spijt van dat ik jullie heb gevraagd deze avond te organiseren. Sterker nog, als zich weer eens een dergelijke gelegenheid voordoet, dan zal ik zeker aan jullie denken.
Met vriendelijke groet,
NVBU, W.H. de Boer

 
Pluim / Yasmin Klose , en familie Bouter

Geachte team van Studio Gala,
Op 20 december 2014 waren ons ouders/schoonouders bij jullie show aanwezig "Fantastique " Dit als cadeau voor hun 50ste trouwdag. Ook hadden wij hierbij een hotel overnachting bijgeboekt . Naar terugkomst waren ons ouders / schoonouders zeer enthousiast en vonden het een geweldige avond! De show was geweldig , het eten was zeer goed verzorgd , de gastvrouw verdient een pluim ! , en hotel was ook zeer netjes en het "speciale ontbijt "vonden hun geweldig :-)
Daarom willen wij jullie nogmaals via deze weg bedanken voor de goede verzorging van het hele arrangement en wensen jullie heel veel succes verder . Voor ons zeker een reden om Studio Gala aan te bevelen !
Nogmaals hartelijk dank.

 
Sfeervolle zaal / Paul en Tiny Bilars

Lief team,
Afgelopen zaterdag. Waren wij 40 jaar getrouwd. Mijn man en ik kozen ervoor om naar de dinnershow Fantastique te gaan. Wat hebben we genoten. De rode loper en vriendelijke ontvangst met roze champagne, de sfeervolle zaal, de show zelf en het heerlijke eten, het was geweldig en heeft onze 40 jarige trouwdag onvergetelijk gemaakt. Wij willen uw team en de optredende artiesten heel hartelijk danken.
Met vriendelijke groet,
Paul en Tiny Bilars - Sijm.

 
Relaxed / Meeuwes en Lies Buiten - Den Oever (N-H)

Beste medewerkers,
Wij hebben nu 2 keer, juni 2014 en september 2015, de Dinnershow bijgewoond. Beide keren vonden wij het prachtig. De shows zijn afwisselend met zang, dans en illusie. De ontvangst geeft je gelijk een goed gevoel. De sfeer is relaxed en het personeel is heel vriendelijk. De verzorging is uitstekend: lekker eten en drinken. Het is zeker de moeite waard om een Dinnershow bij te wonen.
Geweldig. Wij komen zeker nog een keer terug.
Fam. Buiten

 
Puntjes verzorgd / Dré en Ine van der Veer - Maastricht

Lieve Jeanine,
We hebben gisteren genoten van ons feest. Het was tot in de puntjes verzorgd. Ook onze gasten waren zeer enthousiast over de locatie, show en de bediening. Wij kunnen iedereen aanraden bij jullie een feest te organiseren. Het was GEWELDIG!!!!!
Dré en Ine van der Veer

 
Perfect / Albert en Jannie van den Heuvel - Zwolle

Beste medewerkers van studio Gala,
Hierbij willen we jullie laten weten dat wij de dinnershow van afgelopen zaterdag helemaal geweldig hebben gevonden. We waren zeer verrast daar we niet wisten wat ons te wachten zou staan. We vonden alles perfect verzorgd, zowel de show, het lekkere eten, de prettige bediening als ook de gehele ambiance. Nogmaals hartelijk dank.
Nogmaals hartelijk dank.

 
Vol Lof / Leo de Vries

Wij hebben er een heerlijke avond gehad, is een perfecte show. We zullen er zeker nog eens terug gaan voor een volgende show en een prima geregeld diner.
Vol lof

 
Thank all of you / Carole Witteveen
Vendredi soir j y etais a la soiree et j ai beaucoup aime, super les chanteurs danseurs et le magicien avec son assistante, tres bonne soiree, le repas etait tres bon enfin j ai passe une bonne soiree Merci a toute la troupe. Friday i was in the show i really enjoed it very nice show good singer man and women good dansers, and super the magicien with the assistante and we eat very good i have a very nice evening thank all of you

 
Geweldige avond / Alex en Ina - Almelo
Wij hebben een geweldige avond gehad tijdens het feest van Daniel en Bert een perfecte show het diner was uitstekend een groot compliment voor personeel en bediening . Alex en Ina Almelo

 
Indrukwekkend / P.V. Jongeneel - Coevorden

Wij vonden het indrukwekkend wat we op het toneel hebben gezien, zeer professioneel. Het diner was voortreffelijk zowel het voorgerecht, buffet e.d. als de toetjes en het ijs. De gastvrouw verdiend een compliment voor haar gastvrijheid.
Marcha en Henk namens de P.V. / Deventer.

 
Liefde voor het vak / Accountant Administratie Kreulen

We hebben heerlijk gegeten, in combinatie met een geweldige show. Wat een liefde voor het vak moet je hebben om elke week weer zo`n geweldige avond in elkaar te zetten. Gewoon Top, en niets meer aan doen.
Accountant Administratie Kreulen

 
Verrassend

Proffesioneel, alles keurig verzorgt van binnenkomst tot slot. De bediening was zeer vriendelijk. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Personeelsvereniging de kanjers.

 
Perfecte mix
Zeer relaxed, show afwisselend met humor, en een perfecte mix tussen zang, dans en illusie. Een avondvullend programma. Zeker waar voor je geld! En de de staande ovatie aan het einde van de avond was zeer verdient.
Bedankt !
Elize Stiemer (personeelsvereniging Dyka) / Steenwijk
 
Grandioos / Fam. van de Belt / Zuidwolde

We wisten niet wat we konden verwachten. Zo dichtbij en toch onbekend. Veel dinnershows in Nederland en daarbuiten gezien maar dit was echt GRANDIOOS.
Vriendelijke groeten.

Tip !

Vanwege het overweldigende succes van de nieuwe Dinnershow `Fantastique` Adviseren wij u om teleurstellingen te voorkomen alvast gebruik te maken van onze unieke optie service. Hieraan zijn geen verplichting verbonden, maar wordt het aantal plaatsen tijdelijk voor u in optie geplaatst. Om vrijblijvend een optie te plaatsen. Klikt u hier>>


  Hotel Arrangement
  Wilt u uw bezoek aan de Dinnershow combineren met een hotelovernachting. Wij hebben exclusieve prijsafspraken voor u gemaakt. Reserveer nu>>

  Dinnershow op maat
  Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een exclusieve voorstelling van `Fantastique` voor u op maat te maken. In dit geval wordt het complete programma volledig op u afgestemd en is exclusief voor uw personeel of relaties. Lees meer>>

  Optie Service
  Deze unieke service is bedoeld voor iedereen die graag wil reserveren maar nog overleg moet plegen over de juiste datum en/of het aantal personen. Plaats hier uw optie>>

  Cadeaubon
  Bent u op zoek naar een echt origineel cadeau waarmee u iedereen verrast. Met een cadeaubon voor de Dinnershow geeft u een beleving cadeau aan uw medewerkers, familie, vrienden of kennissen. Bestel hier>>

  Foto Impressie
  Hoe goed onze fotograaf ook is, met uw eigen ogen zult u de echte beleving ervaren. Lees meer>>