Artiesten

Artiesten Dinnershow Fantastique

De cast van `Fantastique` bestaat totaal uit 22 medewerkers, naast het Studio Gala Show Ballet o.a. uit:
Jorge Verkroost, (zang)
Simone Escherich, (zang)
Beau Potman, (presentatie)
Beau & Julian, (magic en illusie)
Aernout Pleket, (zang)
Manro, (presentatie en magic)
Annet van Kooten (tissu acts)

Dinnershow

Jorge Verkroost

Jorge Verkroost volgde als kind sinds 1985 lessen koorzang en drum aan de muziekschool Waterland. Daarna ging hij naar Nederlands Theater voor zang en acteren. Na zijn middelbare school studeerde hij aan het conservatorium en vervolgens aan het HBO Musical Theater te Alkmaar. Jorge was onder meer te zien in: Titanic, de musical, Into the woods, Beauty and the beast, Ciske de Rat, Rocky over the rainbow, De Musical Droomvlucht en in 2016 nog in Beauty and the beast.

Meer foto`s
Dinnershow

Simone Escherich

Simone Escherich is met haar krachtige stem en haar grote bereik is Simone al vele jaren een vaste waarde op vele (inter)nationale podia. Ze heeft in veel grote theater en musical producties gestaan: o.a. Ciske de Rat, Titanic, Beauty and the Beast, Sound of Music, Songfestival in Concert. In The Dinnershow haalt zij niet alleen het beste uit haar stem, maar kunt u bovenal genieten van  haar enorme veelzijdigheid.

Meer foto`s
Dinnershow

Beau Potman

Na haar deelname aan Hollands Got Talent in 2020 ging voor Beau alles in een sneltreinvaart, er volgden uitnodigingen voor tv programma’s in binnen-en buitenland. En op Tik Tok steeg haar populariteit naar meer dan 910.000 volgers, ook zijn haar filmpjes meer dan 100 miljoen keer geliked. Beau was presentatrice voor o.a.: TINA, KNVB, Eneco en KLM.

Meer foto`s
Dinnershow

Beau & Julian

Deze act is uniek in Europa, vandaar dat Beau & Julian met grote regelmaat worden geboekt voor (internationale) congressen, beurzen, openingen, bedrijfspresentaties, en personeelsfeesten. Beau & Julian, die perfect op elkaar zijn ingespeeld, zullen u meenemen in de wereld van de Magic.

Meer foto`s
Dinnershow

Aernout Pleket

Aernout kreeg de showbizz met de paplepel ingegoten. Door zijn vader, de zanger van De Havenzangers, leerde hij de fijne kneepjes van het artiestenvak. Aernout speelde in de originele Nederlandse cast van Miss Saigon, Zorro de musical, de Jantjes en Ciske de Rat. Hij presenteert ook radio- en televisieprogramma’s voor de regionale omroepen van Flevoland, Gelderland en Overijssel. Daarnaast produceert hij radio- en tv-commercials; hij was 3 jaar het gezicht en stemgeluid van Melkunie.

Meer foto`s
Dinnershow

Manro

Televisieoptredens en buitenlandse tournees konden niet uitblijven. In Japan, Noord-Korea, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Jemen werden hij met alle egards ontvangen. Een unieke show die u verbaasd doet staan, verzorgd tot in detail! Manro zorgt voor vele spannende en humoristische momenten in de dinnershow waarbij het publiek ademloos op het puntje van de stoel zit.

Meer foto`s
Dinnershow

Annet van Kooten

Op 6 meter hoogte in de lucht laat Annet alle stemmen verstommen met adembenemende dans en luchtacrobatiek in sierlijke doeken. In combinatie met theatrale muziek, licht effecten en abstracte vormen brengt zij het publiek in vervoering. En dan plotseling… een bloedstollende val,…

Meer foto`s
Dinnershow

Gala Showballet

De Dinnershow zou niet compleet zijn zonder het Gala Showballet bestaande uit professionele danseressen. Deze dames met een echte show uitstraling en prachtige kostuums vormen een perfecte eenheid. Onze danseressen staan voor professionaliteit, kwaliteit en persoonlijkheid en maken deze showavond tot een waar spektakel. Dit alles onder de bezielende leiding van de choreografen Veronique van Iersel en Roland Martis.

Meer foto`s