Artiesten `Fantastique`

De cast van `Fantastique` bestaat totaal uit 22 medewerkers,
naast het Studio Gala Show Ballet o.a. uit:

 • Bernadette Dengler, (zang)
 • Paul Walthaus, (zang)
 • Jorge Verkroost, (zang)
 • Annet van kooten (tissu acts)
 • Manro & Lois (Magic en illusie)

Paul Walthaus
Al tijdens zijn studie aan het conservatorium was Paul Walthaus in verschillende producties te zien, van musical tot operette zowel in Nederland als in het buitenland. O.a. Joseph, The Wiz, Titanic, Romeo en Julia, Cats en Evita. Tevens winnaar van de John Kraaijkamp Musical Award.

Door zijn jarenlange ervaring in de showbusiness en zijn enorme talent, is Paul meer dan een artiest en niet in de laatste plaats een welkome aanvulling voor de Dinnershow ‘Fantastique’. Met zijn uitgebreide, meeslepende repertoire van Gerard Joling, tot Queen en zijn warme stem laat hij zijn publiek met een fantastisch gevoel achter.

Bernadette Dengler
Bernadette Dengler is een absolute aanwinst voor de Dinnershow. Haar talent, humor en scherpte zijn unieke eigenschappen die perfect passen in de showavond van dit moment. Met haar krachtige stem en haar grote bereik is Bernadette al vele jaren een vaste waarde op vele (inter)nationale podia.

Ze heeft in vele grote theater en musical producties gestaan. O.a. The Secret Garden, Colours, A Chorus Line, en Beauty and the beast, in de Dinnershow haalt zij niet alleen het beste uit haar stem, maar kunt u bovenal genieten van  haar enorme veelzijdigheid.

Manro & Lois
Het beste illusionisten duo tijdens het NK 2016. Dit unieke duo nodigd u uit voor een magische reis in een wereld vol illusies. U zult ademloos kunnen zien hoe Lois zweeft. U zult getuige zijn van onmogelijke verdwijningen, verschijningen en illusies van Wereldformaat. Manro & Lois, die perfect op elkaar zijn ingespeeld, zorgen voor vele spannende en humoristische momenten waarbij het publiek ademloos op het puntje van de stoel zit.

Televisieoptredens en buitenlandse tournees konden niet uitblijven. Aarzel niet, stap in en reis mee naar een nieuwe dimensie… In de Dinnershow ‘Fantastique’.

Annet van kooten
Op 6 meter hoogte in de lucht laat Annet alle stemmen verstommen met adembenemende dans en luchtacrobatiek in sierlijke doeken. In combinatie met theatrale muziek, licht effecten en abstracte vormen brengt zij het publiek in vervoering. En dan plotseling… een bloedstollende val,….


Jorge Verkroost
Jorge Verkroost volgde als kind sinds 1985 lessen koorzang en drum aan de muziekschool Waterland. Daarna ging hij naar Nederlands Theater voor zang en acteren. Na zijn middelbare school studeerde hij aan het conservatorium en vervolgens aan het HBO Musical Theater te Alkmaar. Jorge was onder meer te zien in: Titanic, de musical, Into the woods, Beauty and the beast, Ciske de Rat, Rocky over the rainbow, De Musical Droomvlucht en in 2016 nog in Beauty and the beast.


Gala Showballet
De Dinnershow zou niet compleet zijn zonder het Gala Showballet bestaande uit professionele danseressen. Deze dames met een echte show uitstraling en prachtige kostuums vormen een perfecte eenheid. Onze danseressen staan voor professionaliteit, kwaliteit en persoonlijkheid en maken deze showavond tot een waar spektakel. Dit alles onder de bezielende leiding van de choreografen Veronique van Iersel en Roland Martis.

Tip !

Vanwege het overweldigende succes van de nieuwe Dinnershow Fantastique. Adviseren wij u om teleurstellingen te voorkomen alvast gebruik te maken van onze unieke optie service. Hieraan zijn geen verplichting verbonden, maar wordt het aantal plaatsen tijdelijk voor u in optie geplaatst. Om vrijblijvend een optie te plaatsen. Klikt u hier>>


Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

  Hotel Arrangement
  Wilt u uw bezoek aan de Dinnershow combineren met een hotelovernachting. Wij hebben exclusieve prijsafspraken voor u gemaakt. Reserveer nu>>

  Kerst 2018
  Studio Gala presenteert deze kerst weer een speciale kersteditie van de Dinnershow Fantastique, Het gaat erg hard met de reserveringen! Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen. Reserveer nu>>

  Dinnershow op maat
  Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een exclusieve voorstelling van `Fantastique` voor u op maat te maken. In dit geval wordt het complete programma volledig op u afgestemd en is exclusief voor uw personeel of relaties. Lees meer>>

  Optie Service
  Deze unieke service is bedoeld voor iedereen die graag wil reserveren maar nog overleg moet plegen over de juiste datum en/of het aantal personen. Plaats hier uw optie>>

  Cadeaubon
  Bent u op zoek naar een echt origineel cadeau waarmee u iedereen verrast. Met een cadeaubon voor de Dinnershow geeft u een beleving cadeau aan uw medewerkers, familie, vrienden of kennissen. Bestel hier>>